Oktober was een heerlijke maand, een maand waar ik nog maar 6 dagen hoefde te werken bij op mijn oude werk, we een heerlijk weekje op vakantie zijn geweest en natuurlijk de maand waar we genoten van prachtig weer! 22 Oktober zat ik natuurlijk net als miljoenen andere voor de tv en zag hoe Hans dit jfaar Heel Holland Bakt won (Begin 2018 komt zijn eerste bakboek uit). Als ik 1 ding heb geleerd deze maand is dat je alle momenten moet koesteren en moet genieten van het leven!
Een kijkje achter de schermen Oktober 2017
We begonnen deze maand met een spontaan etentje met de kinderen bij de Pannenkoekenbakker bij de Maarsseveenseplassen. Na een heerlijke pannenkoek kon ik het niet laten ook nog een toetje te nemen, een van mijn old time favorites Crème Brûlee
Er stond deze maand een leuke boekpresentatie op de planning namelijk van het boek strooigoed! De presentatie vond plaats in het super leuk winkeltje van de auteur van dit boek Anne-Marij de Koning. Binnenkort meer over dit boek + natuurlijk een recept. Tip : Ben je dol op bokkenootje dit is de place to be, je vind De keuken van de Koning in Hilversum!
Na de boekpresentatie genoot ik samen met Tessa van I am Cooking with Love van een een heerlijk portie Tortilla Chips en Churros met chocolade saus!
Tijd om een avond offline te gaan, samen met mijn schoonzus ging ik een avond naar Spasereen waar we genoten van heerlijk eten, de sauna en een massage van een 1 uur #Totallyrelaxed
Samen met de Pufclub ik ging uiteten bij De Olifant in Breukelen, we hadden gekozen voor Shared Dining. De toetjes waren echt geweldig!
Tradities zijn er om in ere gehouden te worden, elk jaar staat er 3 weken lang een poffertjeskraam in Breukelen. En omdat ik niet kon kiezen koos ik voor een klein portie poffertjes en een portie wafels (2 keer in 1 week haha)
We gingen op bezoek bij vakantie vrienden die we ontmoet hebben op onze laatste vakantie in Zuid-Frankrijk. De kids hebben het weer enorm naar hun zin gehad met elkaar en wij hebben gezellig bij kunnen kletsen! We maakte een heerlijke wandeling en liepen langs de waal, wat is het een prachtige omgeving daar!
Mooi weer in de herfst is natuurlijk ideaal voor een boswandeling, deze 2 hebben genoten! Fenna had een hele verzameling eikeltjes na de boswandeling en Milan een hele verzameling verschillende blaadjes voor op school
Maandag begon onze vakantie, het Fotodagboek : onze Herfstvakantie in Center Parcs “Het Meerdal” staat al online!
Van Pip & Nut ontving ik hun 5 verschillende soorten Pindakaas –> Natural Nuttiness! Van de week ga ik ze testen en vertel ik jullie op instagram welke mij favoriet is!
Ik ging op jacht voor een winterjas maar kwam thuis met allerlei verschillende lekkernijen, binnenkort komt hierover een blog online met de naam Zoet Utrecht
Op zondag gingen we op bezoek bij familie en daarna Milan ophalen bij mijn ouders, we maakte een kleine stop bij de Grote M ik ben echt dol op de McWrap
We gingen even naar een tuincentrum en tot mijn verbazing was de kerstmarkt er al, fenna had haar plekje bij de Kerstman al gevonden en wilde niet meer weg
We sloten de dag af bij mijn ouders en haalde lekker Chinees, ik neem altijd van alles een beetje
’s avonds dook ik voor de tv en keek naar de finale van Heel Holland Bakt en daarna natuurlijk naar de Formule 1, go go go Max!
Later dan normaal begon ik met het eerste Sinterklaasrecept, ik maakte een Sinterklaas Monchoutaart. Het recept komt zaterdag 18 November online!
Vorige week woensdag was het zover mijn afscheid om mijn werk, de Sinterklaas Monchoutaart was een groot succes! Zoveel lieve woorden en cadeautjes, ik ga jullie missen lieve collega’s en clienten!
Weer een mijlpaal, Milan is gestart met zwemles en wat is hij trots (en wij natuurlijk ook)!
Donderdagochtend ging ik naar het persvent ‘Het LifestyleLab” georganiseer door Misspublicity, ik ontdekte daar de super leuke keukenlijn Tasty Colours van Brabantia, prachtige glazen van Libbey, verwarde kussen van Stoov, heerlijke worsten van Spingaren, 2 prachtige wijnkrafen van Royal Leerdam en nog veel meer! Binnenkort schrijf ik er een blog over!
Zaterdag vierde ik alvast mijn verjaardag voor vrienden en familie, ik maakte een Monchoutaart een Appeltaart en een lekkere boterkoek. Natuurlijk kunnen de kaasstrikken van Tessa niet ontbreken!
Onze kleine Max Verstappen!
Samen met mijn moeder ontdekte in het nieuwe Restaurant Hudson in Voorschoten waar ik genoot van de Hudson Key Lime met vanille-ijs en dulce de leche!
Maandagen kunnen niet beter beginnen dan met de Appeltaart van mijn moeder!
>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin,
Instagram (username Marinasbakerynl)
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
Heb je iets gebakken van mijn blog…….
Deel je foto’s via Facebook, Twitter of Instagram
tag mij (@marinasbakery) in je bericht (twitter)
of # of @marinasbakerynl (Facebook & instagram)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie