Wraps zijn makkelijk om te maken, lekker en eigelijk altijd wel populair als klein snackje tussendoor. De meeste van jullie kennen vast wel de hartige variant met kruidenkaas, sla en kip of zalm. Ik maakte voor de babyshower een zoete variant met philadelphia, kaneel en aardbeien. De smaken combinatie is er niet een die je snel verwacht maar heeft mij blij verrast.
Wraps met roomkaas en aardbeien
Bereidingstijd : 15 minuten + 3 uur in de koelkast
Ingrediënten :
- 225 gram roomkaas, philadelphia
- 160 gram aardbeien, in kleine stukjes gesneden
- Snufje kaneel
- 6 wraps
Extra nodig :
- Cocktail prikkers
Bereidingswijze :
- Meng in een kom de roomkaas, de kleine stukjes aardbeien en het snufje kaneel goed door elkaar
- Verdeel het roomkaas mengsel over de wraps
- Rol de wraps goed strak op en verpak ze in plastic folie
- Leg de wraps voor een aantal uur in de koelkast om op te stijven
- Snijd met een scherp mes de wraps in gelijke stukjes
- Serveer de wraps koud
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin of op
Instagram (username Marinasbakerynl), hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie