Het voorjaar is begonnen en ik ben er dol op, jammer genoeg is het nog niet heel vaak mooi weer geweest maar we hebben er al van mogen proeven! De maand begon met de gezellige paasdagen, er stonden leuke uitjes, gezellige etentjes en nog veel meer op de planning! Wat mij betreft vliegt de tijd voorbij hebben jullie ook dat gevoel? Over 2.5 maand gaan we al op zomervakantie en de voorpret is al begonnen!
Behind the scenes April 2018
Familietime i love it! We borrelde gezellig met mij ouders 1e paasdag en 2e paasdag genoten we van een ontbijt met z’n viertjes gevold door een gezellige middag bij mijn schoonouders
Fenna is begonnen met dreumesdans, het is zo leuk om te zien hoeveel ze hiervan geniet!
Het was weer even me-time, een warm bad met een Bath bomb van Lush en een goed boek op de e-reader is altijd goed
Op 5 April was ik weer even bij Chocolaterie De Zoete Lekkernij, we lunchte gezellig samen bij Hudson’s en ik ging huiswaarts met een heerlijk doosje bonbons. Die dag viel ook het nieuwe boek van Mary Berry op de deurmat, zijn jullie daar nieuwsgierig naar?
Als je man precies weet wat je waar je trekt in hebt!
Knuffelen met de geitjes bij de Geertjeshoeve is wat fenna betreft het leukste wat er is
Foodpost, ik ontving 3 heerlijke potjes Frutesse stoop, het brood was verrassend genoeg ook echt heel lekker in combinatie met de verschillende smaken frutesse stroop!
Ik was aanwezig bij het wat mij betreft het leukste foodevent van het jaar, de CuliPersLunch. In Foodnieuws daarover later meer
Hun gezichtjes als ze genieten van een lekker ijsje :-)
Buiten de deur ontbijten ik ben er dol op, op blog gebied ben ik buiten de deur ook altijd veel productiever dan thuis. Ik genoot van pancakes met maple syryp en bacon bij The Food Club! De Foodclub is de aanrader wat mij betreft als je een wel of geen glutenallergie hebt alles is in de keuken 100% glutenvrij.
Een gebakje kiezen is wat mij betreft niet moeilijk als er moorkoppen in de gebaksdoos zitten
Borrelen en uiteten met vrienden in Utrecht, we maakte als eerste een stop bij Dunki’ Donuts, gevold door Nacho’s (sorry ze waren binnen no time op we hadden trek haha) en een wijntje op het terras en we eindigde na het winkelen bij Brasserie ‘T Zusjes (aanrader)
Op zondag hadden we familietime bij Vliegveld Hilversum, we wandelde op de hei, genoten van een heerlijke lunch en de kids mochten even bij de helikopter kijken van Ome Nick!
Voor het blog maakte ik Monkey Bread kennen jullie dat? Het recept komt binnenkort online
Wijn en All You Need Is Love is altijd goed
We gingen een dagje naar de Efteling en ik sloot een jaar abonnement voor mezelf af, het genieten komend jaar kan beginnen! Wat was het prachtig weer, we genoten van een heerlijke pannenkoek op het terras in het zonnetje! De dag sloten we af bij de MacDonald’s
Milan had zijn 1e Koningsdagspelen op school, hij rende 8 rondjes voor de sponsorloop en wat was hij trots
We kregen deze maand een nieuwe auto, Milan vind vooral het open dak geweldig
Ons blije ei zat opeens met kleding en al in de emmer met water
Zodra het mooi weer is gaan we graag naar Kinderboerderij het Ottenspoor, nadat we bij de diertjes waren geweest speelde fenna in de speeltuin en genoot ik van het zonnetje
Samen met een vriendinnetje genoot ik van een 4 gangen Italiaanse verrassingsmenu bij Restaurant “De Olifant” in Breukelen. Alles was heerlijk maar de limoncello cheesecake met limoncello ijs was toch mijn favoriet
Dit keer werkte ik buiten de deur bij Bagels & Beans in Utrecht, ik koos voor een Bagel BLT en een groot glas verse sinaasappelsap. Ook ging ik nog even langs Lush en Madame Cocos in Hoog Catharijne en verwende ik mezelf met een nieuwe bikini
Pizza op werk is altijd een goed idee, we bestelde met z’n drieën een peperoni pizza xxl en natuurlijk een warm chocolade taartje!
Koningsdag kan niet zonder een Oranje Tompouce, nadat we op de kermis waren geweest haalde we ook nog een heerlijk ijsje!
De kindjes sliepen bij mijn ouders en wij gingen met vrienden tapas eten bij El Mundo in Utrecht. Als toetje haalde ik bij de Starbucks op Utrecht Centraal een stukje Millionairs Shortbread
We maakte er gebruik van dat we even kinderloos waren en ontbeten samen in Wassenaar en kozen stenen uit voor onze voor en achtertuin. Samen met de kids gingen we naar de verjaardag van mijn nichtje, hoe leuk zijn deze koekjes
De volgende ochtend gingen we al vroeg op pad naar vrienden die vlakbij middelburg wonen, met de kids gingen we naar een binnen speeltuin want het kwam met bakken uit de hemel zetten. Ik lunchte met een heerlijke broodje gezond en ’s avonds gingen we uiteten bij de Griek waar ik koos calamaris en Stivado!
De 1e dag van Milan zijn schoolvakantie betekent een pyjamadag, we moesten even bijkomen van ons lange drukke weekend. Ik dook de keuken in en maakte Stroopwafel Rotsjes, de how to komt snel online!
Wist je al dat er 400 gram chocolade repen te koop zijn bij de Albert Heijn, ze zijn perfect om mee te bakken (no-spon)
Vanaf volgende maand ga ik de Behind the Scenes in tweeën delen, elke 15e van de maand komt deel 1 online en de 1e van de volgende maand deel 2. Ik kreeg van jullie terug dat de Behind The Scenes wel heel lang waren en daar ben ik het absoluut mee eens!
Heb je iets van het blog gemaakt deel je foto’s via Instagram of Facebook met de #Marinasbakerynl of tag mij in je bericht dit vind ik echt heel leuk om te zien!
Meer bakinspiratie vind je onder het kopje recepten op de homepage!
Voor een kijkje achter de schermen volg Marina’s Bakery op Instagram
Geef een reactie