Mei is alweer voor de helft om en wat is het genieten met het mooie weer, het is mei vakantie voor de kids en dat betekend leuke dingen ondernemen. Milan koos zijn eigen verjaardagstaart uit, we gingen aan de bak, ik genoot van het zonnetje samen met Tessa en mijn moeder en nog veel meer. Mijn motto is geniet van het leven, Carpe Diem!
De eerste 2 dagen van de vakantie kwam de regen met bakken uit de hemel en wat ga je dan ondernemen met 2 kids thuis, we gingen aan de bak en maakte kokos ballen van Madame Kokos, keken vaiana en deden spelletjes
Voorbereiding is het halve werk, als we net terug zijn uit Zuid-Frankrijk is Milan jarig en ik heb het graag tot in de puntje geregeld. Milan wil graag het Thema Cars en koos zelf deze taart uit van Cakes of Joy!
Na een dag werken verwende ik mezelf met een glas Rosé
Donderdag ging ik gezellig op pad naar mijn home town voorschoten met mijn moeder en Tessa van I am Cooking with love, onze eerste stop was chocolaterie de zoete lekkernij waar we genoten koffie en thee met wat lekkers erbij
Daarna moesten we natuurlijk ook nog even 2 heerlijke truffels proeven, links limoncello en recht mokka. De limoncello is mijn favoriet, heerlijk fris voor de zomer!
De 2e top was de Valk Versmarkt waar ik o.a een potje CaramelZ Boeren Karamel Zeezout mee nam, deze is echt verslavend lekker!
Daarna genoten we van het zonnetje op het terras van Van Der Valk onder het genot van een lekker hapje en drankje!
Zondag vierde we de verjaardag van mijn schoonvader die 60 is geworden 4 mei en daar hoort natuurlijk taart bij!
Samen met mijn kleine meisje genoot van een ik een dagje in de efteling, we aten een pannenkoek bij Polles Keuken, gingen in een aantal attracties waaronder Symphica (fenna’s favoriet). we schepte snoepjes bij De Soete Inval en genoten van het heerlijke zonnetje!
Een pannenkoek met apple crumble met pecannoten, vanille-ijs, karamelstukjes en karamelsaus
Deze week kook ik met Hello Fresh, ik had even geen inspiratie wat we moesten eten. De maaltijden waren heerlijk en ook de kids hebben gesmuld
’s avonds zat ik er klaar voor, Masterchef Australia is weer begonnen!
Van deze ontbijtjes word ik zo blij!
Na een dag werken vond ik wel dat ik een ijsje had verdiend
Het kampeerseizoen is voor ons weer begonnen, met vrienden genoten we een lang weekend op Camping De Twee Bruggen in Winterswijk
Moederdag vierde ik deels op de camping en deels bij mijn schoonouders, door de kindjes werd ik verwend met prachtige zelfgemaakte werkjes en bij mijn schoonouders smulde we we deze prachtige moederdagtaart van Karit Patisserie uit Woerden
Omdat ik dit jaar niet bij mijn moeder was stuurde ik haar een ballon via greetz met een kaartje voor een gezellige high tea samen bij Hotel Des Indes in Den Haag
Mijn favoriete broodje bij de la place is toch wel het broodje kruidenkaas, daarnaast koos ik voor de smoothie van het seizoen met rabarber #aanrader
Maandag ging ik samen een vriendin ontbijten bij eggsetra in Scheveningen (net nieuw open), ik koos als eerste voor wafels met slagroom en siroop en daarna deelde we samen “de body builder” (ei met kaas, champignons, uien, groene pepers en tomaten.
Het weer viel ’s ochtends behoorlijk tegen in Scheveningen en daarom kozen we na het ontbijt om nog even verder te kletsen in het Kurhaus met dit prachtige uitzicht!
Fenna ging vanochtend naar dreumesdans en dat moest natuurlijk in haar nieuwe prinsessenjurk
Bij de Albert Heijn in het Bisonspoor kan je sinds gisteren je eigen hagelslag bakje vullen, ik koos natuurlijk voor de karamel zeezout melk!
En vanavond hielde we een pannenkoeken feestje, milan versierde mijn pannenkoek met slagroom en karamel zeezout melk hagelslag
Heb je iets van het blog gemaakt deel je foto’s via Instagram of Facebook met de #Marinasbakerynl of tag mij in je bericht dit vind ik echt heel leuk om te zien!
Meer bakinspiratie vind je onder het kopje recepten op de homepage!
Voor een kijkje achter de schermen volg Marina’s Bakery op Instagram
Geef een reactie