Hoelang kook je eieren voor ze hardgekookt zijn dat is voor mij ook elke keer de vraag. Persoonlijk heb ik geen voorkeur en als mijn eitje half zacht is vind ik dat ook lekker het blijft toch elke keer een gok. Kort geleden maakte ik gevulde eieren lees hier het recept, voor gevulde eieren heb je hard gekookte eieren nodig dus ging ik opzoek naar de manier waarmee je altijd succes hebt en je zeker weet dat als je het ei open snijd deze hard gekookt is!
De perfecte hardgekookte eieren
Benodigdheden :
- Eieren
- Pan
Bereidingswijze :
- Leg de eieren in een pan met water
- Breng het water aan de kook
- Haal de pan van het vuur
- Plaats de denksel op de pan
- Laat de pan zo staan voor 10 minuten
- Haal de eieren uit de pan en leg ze in ijswater
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin of op
Instagram (username Marinasbakerynl), hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie