Dit jaar voor de Pasen maakte ik deze Easter Marshmallow Bunny’s, mini marshmallows met witte chocolade versierd met paas sprinkles en uitgedrukt met paasuitstekers. Deze Easther Marshmallow Bunny’s zijn heel leuk om samen met je kinderen te maken, niets is toch leuker dan samen iets lekkers maken voor de Pasen!
Easter Marshmallow Bunny’s
Bereidingstijd : 30 minuten + 20 minuten vriezertijd
Ingrediënten :
- 350 gram witte chocolade
- 3 cups mini marshmallows
Extra nodig :
- Rechthoekige bakvorm van 20×28 cm
- Boter, gesmolten
- Bakpapier
- Paas sprinkles
- Paasuitstekers, ijzeren
- Bakspray
Bereidingswijze :
- Vet de bakvorm in met de gesmolten boter en bekleed deze met bakpapier
- Smelt de chocolade au bain marie, blijf erbij en roer regelmatig tot de chocolade volledig gesmolten is
- Laat de chocolade iets afkoelen
- Meng de marshmallows en de chocolade met een spatel door elkaar en zorg ervoor dat alle marshmallows bedekt zijn met een laagje chocolade, doe dit snel want anders smelten de marshmallows
- Verdeel de marshmallows m.b.v. een spatel gelijkmatig over de bakvorm
- Versier de marshmallows met de paas sprinkles
- Plaats de bakvorm voor minimaal 20 minuten in de vriezer dit voorkomt dat de marshmallows smelten door de warme chocolade
- Haal de vorm uit de vriezer en laat de marshmallows op kamertemperatuur komen
- Gebruik bakspray om de paasuitstekers mee in te sprayen dit helpt bij het uitsteken van de vormpjes
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin of op
Instagram (username Marinasbakerynl), hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie