Deze maand kreeg ik voor de foodblogswap het blog van Fem’s Fornuis toegewezen. Op Fem’s Fornuis vind je vooral recepten die zoveel mogelijk bereid zijn met onbewerkte producten, het blog bestaat dus vooral uit gezonde recepten maar gelukkig voor mij was er ook een (kleine) keus uit toetjes. Al een tijdje stond de eton mess op mijn to-do lijstje dus mijn keus was snel gemaakt, ik maakte de eton mess my way super leuk om te delen met z’n tweeën!
Eton Mess met frambozen
Bereidingstijd : 20 minuten
Ingrediënten :
- 2 grote merengues, gekocht of zelfgemaakt
- 75 ml slagroom
- Klein beetje citroensap
- 125 gram frambozen, verse
- Poedersuiker
Bereidingswijze :
- Klop de slagroom met het citroensap lobbig
- Druk met een vork de helft van de frambozen fijn
- Meng de slagroom en de frambozen door elkaar
- Leg 1 meringue op een bordje en verdeel er een laagje frambozen slagroom overheen
- Leg er een 2e merengue bovenop en verdeel hier overheen ook een laagje frambozen slagroom
- Versier de eton mess met een paar frambozen en poedersuiker
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin of op
Instagram (username Marinasbakerynl), hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie