De Pasen staat alweer voor de deur en wat is er dan niet leuker dan zelf de keuken in te duiken en verschillende lekkernijen te maken. Afgelopen maand dompelde ik mezelf al in Paassferen voor Marina’s Bakery en maakte al verschillende lekkere gerechten. Vandaag deel ik met jullie mijn 5 x Paasinspiratie, van een (Paas) stol en Chocolade Paasei Croissants voor bij het ontbijt/brunch tot Meringue Nestje gevuld met Lemon Curd en een Paastaart voor bij de Koffie (recept komt morgen online) en wat roept meer voorjaar dan Citroen Cheesecake in glaasjes als dessert. Wie zegt dat Pasen niet heel lekker kan zijn??
5 x Paasinspiratie
1 : (Paas) Stol :
Deze stol maakte ik afgelopen jaar voor kerst en was hier in huize prins een daverend succes, deze stol misstaat absoluut niet op de Paastonbijt/brunch tafel. Na deze stol geproefd te hebben wil je nooit meer anders!
2 : Chocolade Paasei Croissants
Chocolade is mijn guilty pleasure dus raad het wel, paaseitjes zijn hier in huis niet veilig. Favoriete heb ik genoeg bijv. de chocolade caramel paaseitjes waarmee ik deze heerlijke Chocolade Paasei Croissants maakte. Los ging ik dan ook bij de Jamin die zoveel keus hebben in verschillende smaken paaseitjes, welke paaseitjes ik komende pasen in mijn croissants ga doen weet ik nog niet maar de brownie smaak van de Jamin klinkt ook wel heel verleidelijk!
3 : Meringue Nestjes gevuld met Lemon Curd
Schuimpjes maken iets hield mij eigelijk altijd tegen tot ik het perfecte recept voor Meringue vond. Op de site lees je hoe je stap voor stap deze leuke en vooral lekkere meringue nestjes kunt maken, de combinatie met lemon curd is in 1 woord heerlijk!
4 : Paastaart
Alvast een kleine Sneak Preview van het recept wat morgen online komt…. Deze heerlijke chocolade taart versierd met paaseitjes is een genot op een bordje! Geloof me als ik zeg na 1 hap ben je verkocht!
5 : Citroencheesecake in glaasjes
Dessert i love them en voor mij horen ze bij een etentje, een etentje zonder dessert is voor mij geen etentje. Nu het voorjaar weer is begonnen ben ik ook weer fan van frisse smaken, deze citroencheesecake in glaasjes was dan ook 1 van de eerste recepten die in mijn hoofd opkwam om te maken. Ze zijn prima voor te bereiden, je haalt ze vlak voor het serveren uit de koelkast en mist zo zelf niks van het gezellige Paasdiner!
Alvast hele fijne Paasdagen!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin of op
Instagram (username Marinasbakerynl), hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie