Ik heb geen rede nodig om een taart te maken, ik maak ze gewoon omdat het kan want wie word er nu niet blij van een stukje taart bij de koffie of thee. Taarten je hebt ze in allerlei verschillende soorten en maten iets wat kiezen niet gemakkelijker maakt, speel je op safe en maak je een taart die je al eerder hebt gemaakt of laat je je uitdagen om een taart te maken waarvan je denkt die lijkt me leuk en lekker om te maken. Vandaag op heb blog de inspiratie post : 5 x taart mede mogelijk gemaakt door 4 van mijn mede (zoete) bloggers!
Inspiratie post : 5 x Taart
1 : Chocolade Maltesertaart
Deze taart heeft werkelijk alles wat je in een chocoladetaart kunt wensen. Een smeuïge chocoladecake, een heerlijke chocoladecréme en Maltesers aan de buitenkant. Alles te samen maakt het een heerlijke combinatie en een resultaat die eruit ziet om door een ringetje te halen, wil je deze taart ook zelf maken je vind het recept op Zoetrecepten.nl
2 : Amerikaanse Pumpkin Pie
Pompoentaart of te wel Pumpkin Pie staat al tijden hoog op mijn to do-lijstje deze tijd van het jaar, in de VS word hij veel gegeten tijdens Halloween en Thanksgiving. Wat mij tegen houd is het maken van pompoenpuree omdat de canned pumkin vermeld in veel van de recepten moeilijk verkrijgbaar is in Nederland. De oplossing is nabij lees hier hoe je zelf pompoenpuree maakt en daarmee deze Amerikaanse Pumpkin Pie van het blog van Cakejevaneigendeeg.nl
3 : Stroopwafel taart
Stroopwafels wie houd er niet van Laura van Laura’s Bakery bedacht er zelf een heerlijke taart mee. De bodem en zijkanten zijn gemaakt van stroopwafels, de vulling van banketbakkersroom & zwitserse room (banketbakkersroom & slagroom) en als finishing touch is hij versierd met caramelsaus en toeven slagroom. Wil je deze stroopwafel taart zelf ook kunnen maken je vind het recept op Laurasbakery.nl
4 : Monchoutaart in glaasjes
Monchoutaart maken is eigelijk heel makkelijk alleen het snijden ervan is een verhaal apart mooie puntjes snijden lukt mij eigelijk bijna nooit. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan met deze monchoutaart in glaasjes. Geen taart snij stress meer het enige wat je hoeft te doen is de glaasjes uit de koelkast te pakken en serveren maar! Het ideale van deze monchoutaart in glaasjes is dat je ze prima al een avond van te voren kunt maken. Wil je ook deze leuke monchoutaart in glaasjes maken je vind het recept op Marina’s Bakery
5 : Slagroomtaart
De slagroomtaart is een echte klassieker als je het mij vraagt, als ik aan een slagroomtaart denk dan denk ik aan mijn verjaardagstaarten van vroeger gemaakt door de banketbakker. Waarom een slagroomtaart kopen als ‘m ook makkelijk zelf kunt maken, het leuke aan zelf een slagroomtaart maken is dat je kunt kiezen hoe je hem wilt vullen. Kies je voor de klassieke variant met slagroom, jam en vers fuit of geef je er geheel je eigen draai aan zoals Carola van Carolabaktzoethoudertjes heeft gedaan door ‘m te tremperen (besprenkelen) met licor 43 en te vullen met lemon curd en slagroom. Wil je ook een heerlijke slagroomtaart op tafel zetten en ben je benieuwd hoe je dit moet doen, je leest er alles over op Carolabaktzoethoudertjes.nl
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin of op
Instagram (username Marinasbakerynl), hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie