Bye Bye 2017 Hello 2018, vandaag is het 1 Januari 2018 een begin van een hopelijk mooi en gelukkig nieuw jaar! Ik kijk terug op een mooi 2017 met ups en downs. Het is jullie vast en zeker opgevallen dat de laatste 3 maanden van het jaar het een stuk rustiger is geweest op het blog, het afgelopen jaar ging het op lichamelijk gebied niet zo goed met me met uiteindelijk een operatie in december als gevolg. Op het moment ben ik nog aan het herstellen en gaat het gelukkig een stuk beter met me, ik kan niet wachten om weer de keuken in te duiken, lekkere recepten te maken en ze natuurlijk met jullie te delen!
Allereerst wil ik jullie bedanken, in 2017 is Marina’s Bakery dankzij jullie enorm gegroeid. Op dit moment heeft Marinas Bakery tussen de 40.000 en 50.000 unieke bezoekers per maand iets waar ik enorm dankbaar voor ben. Ik vind het super leuk om te zien wat jullie maken, blijf het vooral delen via @marinasbakerynl, #marinasbakerynl of via de mail. Ook jullie vragen en verzoekjes blijven altijd welkom, ik vind het heel leuk om ze te beantwoorden en natuurlijk te maken!
in 2016 & 2017 ben ik begonnen met het af en toe delen van persoonlijke artikelen en ik heb gemerkt dat jullie dit leuk vinden om te lezen. Het is volop genieten als gezinnetje van 4, Milan gaat sinds Augustus naar school en heeft het enorm naar zijn zin, ik durf het bijna nog niet uit te spreken maar Fenna word alweer 2 in Maart (stop de tijd)! Ook in 2018 ga ik hiermee door, laat me vooral weten welke artikelen jullie leuk vinden om te lezen
Bye Bye 2017 Hello 2018 + de meest bezochten recepten van 2017
De meest bezochten recepten van 2017
Dan is het nu tijd voor de meest bezochten recepten van 2017, ik begrijp heel goed dat dit jullie favoriete recepten/artikelen zijn!
Met kop en schouders boven alles uit is de Monchoutaart in glaasjes het populairste recept van 2017
Aan deze taart heb ik hele fijne herinneringen, ik maakte deze taart toen we net wisten dat ik zwanger was van Fenna!
Een van mijn favoriete ontbijt recepten, makkelijk om te maken en altijd een succes!
De ideale brownies voor als je geen chocolade in huis hebt of als iemand de chocolade heeft opgegeten
Tijdens de feestdagen is dit het meest gemaakte dessert, een pavlova waarvan je blijft eten!
De 3 verschillende soorten Meringue
Of je ze nu meringue of schuimpjes noemt eigelijk komt het op hetzelfde neer, in de wereld van de meringue bestaan er 3 verschillende soorten : de Franse Meringue, De Italiaanse Meringue en de Zwitserse Meringue.
Een basisrecept die altijd fijn is om te hebben, een homemade roomboter cake is altijd lekker!
Tony’s Chocolonely Karamel Zeezout Chocolademousse
Wat mij betreft altijd een winnaar, met deze chocolademousse maak je vrienden!
Een perfect taart voor elke gelegenheid als je het mij vraagt! Een chocoladetaart met chocolademouse, kitkat & m&m’s wie kan daar nee tegen zeggen!
Toen ik net begon met bakken was het eerste waar ik mee stoeide het omrekenen van de oventemperatuur want het maakt absoluut een verschil of je met een elektrische oven bakt, met een heteluchtoven bakt of in een gasoven bakt. Met dit lijst gaat bakken met welke oven dan ook lukken!
Genieten blijft in 2018 voorop staan, het zijn de kleine dingen die het doen! Er staan alweer leuke dingen op de planning en mijn to-bake lijstje is langer dan ooit!
Wat kunnen jullie verwachten in 2018 :
- Elke woensdag een recept + evt. in het weekend een extra artikel of recept
- Recepten met stap voor stap foto’s
- Elke maand Een kijkje achter de schermen + een artikel met de meest bezochten artikelen
- Boek Reviews
- Foodpost & Foodnieuws artikelen
- Mijn favoriete High Tea plekjes worden natuurlijk uitgebeid, tips zijn welkom!
- Informatieve artikelen
- Een aanvulling op de Basisrecepten
- Af en toe een persoonlijk artikel
Happy New Year!!!!!
>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin,
Instagram (username Marinasbakerynl)
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
Heb je iets gebakken van mijn blog…….
Deel je foto’s via Facebook, Twitter of Instagram
tag mij (@marinasbakery) in je bericht (twitter)
of # of @marinasbakerynl (Facebook & instagram)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie