Review Donna Hay “The Basics” + Winactie
Zoals jullie allemaal weten ben ik groot fan van Donna Hay en toen ik hoorde dat haar nieuwe boek “De Basics” uitkwam wist ik die moet ik hebben. De layout van het boek, de prachtige foto’s en de makkelijk te maken recepten maken dit een geweldig kookboek, eentje die je hebt moet hebben staan op je boekenplank! Door gebruik van lichte kleuren springen de foto’s van het papier af, toen ik dit boek voor de eerste keer doorbladerde had ik al een heel lang to-do lijstje.
De recepten zijn overzichtelijk en staan duidelijk stap voor stap beschreven en de ingredientenlijst staat dikgedrukt bovenaan het recept. Bij elk recept staat een foto zodat je altijd weet hoe het eindresultaat ongeveer met worden. Een leuk extra vind ik dat er bij een aantal recepten in dit boek je tips van de kok staan of weetjes die bij het recept horen
Vroeger was ik gelijk op blz. 72 begonnen in dit boek maar ook ik ga steeds meer meer hoofdgerechten en bijgerechten maken want ik zeg het zelf maar ik ben ben geen kokin maar hou wel van heel erg van bakken. Dit boek daagt mij uit het gewoon te doen. Het leuke van dit boek is dat er aan de basisrecepten variatierecepten zijn gekoppeld, dus voor een ieder wat wils. Het zou je gelijk opvallen als je door het boek heen bladerd dat wanneer je naar een ander hoofdstuk gaat je op die pagina een overzicht van de recepten uit het komende hoofdstuk ziet, ideaal!
Hoofdstuk 1 : Hoofdgerechten
In het hoofdstuk Hoofdgerechten vind je o.a het recept how to make de perfecte antrecote, zachte polenta, risotto uit de boven en kippensoep
Hoofdstuk 2 : De basics
In het hoofdstuk de basics vind je o.a recepten how to make gepofte knoflook, aioli, fritatta en flatbread
Hoofdstuk 3 : Gebak
In het hoofdstuk gebak vind je o.a recepten voor biscuitgebak, brioches, scones en soesjes
Hoofdstuk 4 : Desserts
In het hoofdstuk desserts vind je o.a recepten voor pavlova, soufflé, panna cotta en crème caramel
Hoofdstuk 5 : Woordenlijst & register
Bij een aantal recepten in dit boek zie je sterretjes achter de ingrediënten staan, in de woordenlijst word verteld wat het ingredient is en waar je kunt kopen. Aan dit hoofdstuk is ook een handige lijst toegevoegd met internationale maten en omrekentabellen. Het laaste deel van dit hoofdstuk is een receptenindex op alfabetische volgorde ideaal als je snel een recept wilt vinden
Titel
Donna Hay “De basics”
Auteur
Donna Hay
Uitgeverij
Unieboek het Spectrum
Prijs
€ 19,99 bij Bol.com
Winactie :
De winactie is inmiddels gesloten, het is niet meer mogelijk een reactie achter te laten
Als klap op de vuurpijl mag ik van Unieboek het Spectrum voor het 3 jarig blog bestaan van Marina’s Bakery 2 exemplaren van dit mooie boek weggeven!
- Like Marina’s Bakery op Facebook, Twitter & Bloglovin
- Laat onder dit bericht een enthousiaste reactie achter en vertel waarom jij dit kookboek zou willen winnen
- Deel deze winactie op Facebook & Twitter
De winactie loopt van 25 Maart t/m 1 April, op 2 April word word de winaar bekend gemaakt via Facebook en d.m.v een reactie onder dit bericht. De winnaars worden door de onafhankelijke site random.org getrokken
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin of op
Instagram (username Marinasbakerynl), hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie