Al tijden was ik opzoek naar een lekker snack/hapje wat makkelijk te maken is en snel klaar is. Een tijdje geleden at ik voor het eerst rode pesto en was gelijk verkocht. Als er op verjaardagdagen kaasvlinders op tafel staan zijn ze niet veilig voor mij en zo kwam ik op het idee rode pesto palmiers te maken.
Rode Pesto Palmiers
Bereidingstijd : 30 minuten + 20 minuten oventijd
Ingrediënten :
- 1 rol kant en klare bladerdeeg
- 1 bakje smeuïge rode pest van de AH, 125 gram
Extra nodig :
- Huishoudfolie
- Bakpapier
Bereidingswijze :
- Rol de rol bladerdeeg uit
- Bestrijk het bladerdeeg met de rode pesto
- Rol het bladerdeeg in de breedte op tot het midden
- Draai het bladerdeeg en rol de andere kan ook in de breedte op tot het midden
- Pak de bladerdeegrol in in huishoudfolie en plaats deze voor minimaal 20 minuten in de koelkast
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Bekleed een bakplaat met bakpapier
- Snijd 1 cm plakjes van de bladerdeegrol en leg deze met de snijkant naar boven op de met bakpapier bekleedde bakplaat
- Bak de bladerdeeg plakjes voor 20 minuten in de voorverwarmde oven tot deze goudbruin zijn
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin of op
Instagram (username Marinasbakerynl), hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie