Oktober is alweer begonnen, jeetje wat vliegt de tijd. Een maand waar we een heerlijk weekend quality time samen hadden, een aantal gezellige etentjes, een dagje efteling met de kids en mijn ouders, een vrijgezellenfeest, een bruiloft en nog veel meer. Ook maakte ik een keuze op werkgebied, ik besloot te gaan solliciteren en per 1 November begin ik aan een nieuw avontuur waar ik heel veel zin in heb.
1 x per 3 maanden gaan onze kids een weekend naar mijn ouders, we plannen dit in 1 van mijn 2 vrije weekenden per maand zodat we sinds we kids hebben echt weer een weekend samen hebben. Wat hadden we geluk met het mooie weer, we gingen naar schevingen, maakte een lange strandwandeling en genoten op een terrasje van een lekker portie kibbeling
’s avonds gingen we gezellig uiteten met vrienden bij Jamie Italian in Den Haag, een wijntje, lekker eten, gezelligheid en natuurlijk een heerlijke chocolade toetje!
Samen met mijn ouders en de kids gingen we een dagje naar de efteling, het was weer genieten. Ik kijk nu al uit naar het hebben van ons jaar abonnement vanaf komend voorjaar!
Fenna en haar vriendje speelde gezellig in Ballorig in Houten, nog heel eventje wachten en dan gaat Monkey Town Maarssen open heerlijk zo’n ballenbak vlak om de hoek
De eerste Truffel Chocolade Kruidnootjes zijn een feit!
Samen met Fenna, mijn lieve vriendinnetje Manon en haar zoontje gingen we lunchen bij de Heeren van Maarsen. Jullie weten onderhand wel dat ik dol ben op Carpaccio!
Eind van de maand hebben wij een bruiloft van vrienden van ons en natuurlijk hoort daar een vrijgezellenfeest bij. Voor alles is een eerste keer ook voor een escaperoom, dit wil ik zeker nog een keer gaan doen! Daarna genoten we van een high Tea bij een vriendin thuis en sloten de dag af met een etentje bij Claar in het centrum van Utrecht!
Op zondag ging ik samen met mijn moeder en Milan appels en peren plukken bij Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek! Met de appels maakte ik een appeltaart, appelmoes en met de appelmoes een appelmoescake
Wat een regen viel er afgelopen maand, toen de zon zich op donderdag goed liet zien namen we het er gelijk van. Samen met mijn schoonzus, nichtje Cato en Fenna ging ik naar Dierentuin Amersfoort. Fenna vind het nieuwe Leeuwenverblijf helemaal geweldig!
Mijn echte guilty pleasure is toch wel een bakje stroopwafelstukjes met heel veel karamelsaus!
Zo zien onze middagen eruit als het regent, bankhangen & 1 van fenna haar favoriete films : Viana
Wat een geluk, afgelopen woensdag was het prachtig weer voor de bruiloft van onze vrienden. Ze trouwde in een klein kerkje in Austerlitz, gevolgd door een bbq in de tuin van de kerk en een leuk feest! Naar de kapper gaan en mezelf optutten ik hou ervan!
Het weekend begon goed, samen een vriendinnetje ging ik eten in 1560 in IJsselstein. We hebben heerlijk gegeten maar het toetje sprong er toch echt bovenuit, de salted caramelparfait was echt geweldig!
Met het druilige weer van gisteren besloot ik mezelf te verwennen met een heerlijke chocolade tompouce, het lekkere aan deze tompouce is dat de boven en onderkant van het bladerdeeg bedekt zijn met een laagje chocolade!
Natuurlijk heb ik ook weer in de keuken gestaan, ik maakte chocolate dusted pavlova’s, appelmoes en een appelmoescake
Ook testen ik de 2 nieuwe mixen van Koopmans, kokos makronen en en bananenbrood. Aan het bananenbrood gaf ik mijn eigen draai, ik maakte er een chocolade bananenbrood van, het recept deel ik binnenkort met jullie. De kokos makronen zijn ook goed gekeurd door de mini jury hier in huis
Het kook/bakboeken seizoen is weer begonnen, deze maand vielen er weer 2 beauty’s op de deurmat. Basics To Brilliance van Donna Hay & Sweet van Yotam Ottelenghi. Binnenkort komen de reviews op het blog!
Heel Holland Bakt Fans opgelet, hebben jullie de review al gelezen die online staat?
Ik hoop dat jullie het kijkje achter de schermen net zo leuk vinden om te lezen als ik het vind om dit artikel elke maand voor jullie te maken!
Oktober word weer leuk, ik hoef nog maar 6 dagen te werken op mij nu nog werk, ik ga naar een leuke boekpresentatie, ga weer even offline voor een avondje sauna, er staan een aantal etentjes op de planning en we gaan een midweekje op vakantie! Daarnaast blaas is 1 November alweer 34 kaarsjes uit en 28 Oktober vier ik dit alvast gezellig met familie en vrienden.
>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin,
Instagram (username Marinasbakerynl)
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
Heb je iets gebakken van mijn blog…….
Deel je foto’s via Facebook, Twitter of Instagram
tag mij (@marinasbakery) in je bericht (twitter)
of # of @marinasbakerynl (Facebook & instagram)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie