In het kader beter laat dan nooit vandaag de best bekeken recepten van Juli 2017! Door de vakantie en Milan zijn 4e verjaardag 5 Augustus is alles een beetje verlaat. Deze maand ook geen kijkje achter de schermen omdat er al een uitgebreid fotoverslag online staat van onze vakantie in Zuid-Frankrijk. Deze maand was jullie keus weer heel divers, toetjes, koekjes en natuurlijk ook ijs maar ook een basisrecept die altijd fijn is om te hebben. Wat ook populair is en blijft zijn de babyshower/geboorte hapjes!
De Best bekeken recepten van Juli 2017
Supersnelle Nutella Chocolademousse
Ik maak deze cheat version van een chocolademousse al jaren and i love it! Met maar 2 ingrediënten maak je binnen no-time een heerlijke chocolademousse waar je je vingers bij aflikt, perfect als toetje of als guilty pleasure tussen door!
Ik maakte op verzoek van mijn moeder haar favoriete ijs : Pistache ijs. Nu hoor ik je gelijk denken dit Pistache ijs is niet zo groen als in de ijssalon, klopt kleurstof doet wonderen. Zelfgemaakt pistache-ijs heeft een licht groen/bruine kleur omdat de pistachenoten vooraf eerst licht geroosterd worden. De smaak is heerlijk dus laat je vooral niet foppen door de kleur, maak lekker zelf je eigen pistache ijs!
Brookies zijn een combinatie van een cookie en een brownie, hoe lekker klinkt dat…De Brookies zijn knapperig van buiten en lekker smeuïg van binnen. Het liefst heb ik altijd een trommel vol van deze cookies in huis!
5 variaties op beschuit met muisjes
Na mijn bevalling maakte ik regelmatig verschillende variaties op beschuit met muisjes zoals een roze koek met muisjes of een oreo koekjes met muisjes. Deze 5 variaties op beschuit met muisjes zijn natuurlijk ook leuk om te maken voor een babyshower. Simpel kan zo leuk zijn en daarom bundelde ik deze 5 variaties in 1 artikel
Banketbakkersroom is een klassiek basisrecept die altijd handig is om bij de hand te hebben, waarom een pakje gebruiken als het heel makkelijk en natuurlijk veel lekkerder is om het zelf te maken. De zwarte spikkeltjes zijn van het merg van het vanillestokje die een heerlijke vanillesmaak afgeven aan de romige banketbakkersroom. Het vanillestokje is wat mij betreft the key ingrediënt voor een lekkere banketbakkersroom!
>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin,
Instagram (username Marinasbakerynl)
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
Heb je iets gebakken van mijn blog…….
Deel je foto’s via Facebook, Twitter of Instagram
tag mij (@marinasbakery) in je bericht (twitter)
of # of @marinasbakerynl (Facebook & instagram)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie