Amerikaanse recepten ik ben er dol op alleen loop je in veel recepten tegen een aantal dingen aan, zo schreef ik al een artikel over omrekenen van cups naar grammen (in Amerikaanse recepten gebruiken ze cups, tablespoons en teaspoons) en verwerkte ik daarin ook de oventemperaturen (van Fahrenheit naar celsius). Het bakken met Pompoen heb ik ook jarenlang uitgesteld omdat er in veel recepten gebruik word gemaakt van Pumpkin Pie Spice iets waar je in Nederland niet (makkelijk) aan kunt komen. Via een vriendin kwam ik aan het perfecte recept voor Pumkin Pie Spice en sinds dien staat deze Pumkin Pie Spice bij mij in de kast. Nu de pompoen weer in de winkels ligt is is het weer tijd om ermee te gaan bakken, binnenkort komt ook het recept voor homemade pompoenpuree online. Samen met de pompoenpuree en deze pumpkin pie spice maakte ik de lekkerste Pompoen Bundt Cake ever –> soon online! De geur van Pumkin Pie Spice doet me instant denken aan de herfst, ’s avonds de kaarsjes weer aan en met een kleedje op de bank samen met een heerlijke cake/taart meer heb ik niet nodig!
Homemade Pumkin Pie Spice
Ingrediënten :
- 3 eetlepels Kaneel
- 2 theelepels gember
- 2 theelepels nootmuskaat
- 1 1/2 theelepel gemalen piment
- 1 1/2 theelepel gemalen kruidnagel
Bereidingswijze :
- Meng alle kruiden in een schaaltje door elkaar
- Bewaar de Pumkin Pie Spice in een afgesloten bakje
Hebben jullie nog verzoekjes met Pompoen die jullie graag op Marina’s Bakery voorbij willen zien komen? Een Pompoen Cheesecake, Pompoen Koekjes, Pompoen Muffins, Pompoen Brownie, Pompoen Fudge, Pumkin Bars met cream cheese frosting of natuurlijk een Pumkin Pie aan jullie de keus. Laat het me weten bij de comments onder dit bericht.
>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin,
Instagram (username Marinasbakerynl)
of op Snap Chat (username Marinasbakery) hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Lydia zegt
Ja, benieuwd naar pompoen muffins ?