Ik denk dat iedereen de reclame van rolo wel kan herinneren, weet goed wat je met je laatste rolo doet! Ik ben gek op rolo’s en kan echt niet stoppen met eten als ik er eenmaal eentje genomen heb, chocolade en karamel een betere combinatie is er niet. Toen ik deze koekjes tegen kwam dacht ik gelijk deze moet ik maken, heerlijke koekjes die ook nog eens super makkelijk om te maken zijn!
Rolo Koekjes
Bereidingstijd : 10 minuten + 4 minuten oventijd
Ingrediënten voor 12 Rolo koekjes :
- 1 rol San Francisco’s koekjes
- 2 rollen Rolo’s
Bereidingswijze :
- Verwarm de oven voor op 175 graden
- Plaats 12 San Francisco koekjes op zijn kop op een met bakpapier bekleedde bakplaat
- Leg op elk San Franscico koekje 2 rolo’s
- Schuif de bakplaat voor 4 minten in het midden van de voorverwarmde oven om de rolo’s te laten smelten
- Neem de bakplaat uit de oven en plaats op elke koekje met rolo’s een ander koekje
- Druk de 2 koekjes zachtjes op elkaar om zo de rolo’s tussen de 2 koekjes te verdelen
- Laat de rolo koekjes afkoelen op een rooster
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin of op
Instagram (username Marinasbakerynl), hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie