Januari is alweer een maand onderweg, time flies! Deze maand mocht ik voor de foodblog Swap iets maken van She likes Bento en omdat mijn blog motto dit jaar is meer hartige gerechten te maken viel mijn keus eigelijk vrij snel op de gevulde eieren met boursin. Als er op verjaardagen gevulde eieren rond gaan dan kan ik gewoon geen nee zeggen het liefst eet ik er niet 1 maar 2 en daarom past dit recept ook perfect op Marina’s Bakery!
Gevulde Eieren
Bereidingstijd : 30 minuten
Ingrediënten :
- 12 eieren, hardgekookt
- 1 grote verpakking boursin knoflook & fijne kruiden
- 2 eetlepels mayonaise
- 1/2 theelepels verse knoflook
- Mespuntje zout
- Verse bieslook
Bereidingswijze :
- Snijd de hardgekookte eieren in de lengte door
- Verwijder voorzichtig het eigeel en doe deze in een kom
- Plaats de halve eiwitten afgedekt met folie in de koelkast hierdoor word het vullen makkelijker
- Gebruik een vork om de eidooiers te prakken
- Voeg de Bousin, mayonaise, verse knoflook en zout toe en meng alles met een spatel goed door elkaar
- Schep het mengsel in een spuitzak met een rond spuitmondje
- Spuit de halve eiwitten vol het het boursin/ei mengsel
- Plaats ter decoratie kleine stukjes bieslook op het gevulde ei
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin of op
Instagram (username Marinasbakerynl), hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie