Vorig jaar ontving leuke e-mails met vooral de vraag of ik ook regelmatig hartige recepten zou willen plaatsen op Marina’s Bakery want ja het is overduidelijk de recepten index bestaat vooral uit zoete recepten. Een van mijn goede voornemens op blog gebied voor 2014 is om meer harige recepten te plaatsen op Marina’s Bakery. Januari is voor veel Nederlanders de maand van goede voornemens waarbij gezond eten, sporten en afvallen de boventoon voeren. In het boek “De Free Range Cook” van Annabel Langbein vond ik dit heerlijke recept voor Quesadilla’s met Pesto, kaas & tomaat, ze zijn heerlijk bij een kop soep en vooral Januari proef!
Quesadilla’s
Ingrediënten :
- Bloemtortilla’s
- Pesto
- Kaas, in plakjes
- Tomaat, in plakjes
- Zout en peper naar smaak
Extra nodig :
- Koekenpan
Bereidingswijze :
- Verhit de koekenpan
- Als de koekenpan goed heet is leg er dan een tortilla in
- Verdeel de ingrediënten over de tortilla zoals in de volgorde hierboven beschreven
- Leg de 2e tortilla er bovenop
- Bak de tortilla tot de bodem een goudgele kleur krijgt
- Draai de tortilla voorzichtig om
- Bak de tortilla vervolgens tot de bodem ook een goudgele kleur krijgt
- Snijd de Quesadilla’s voor het serveren in punten
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin of op
Instagram (username Marinasbakerynl), hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Bron : The Free Range Cook
Geef een reactie