Gister was het dan eindelijk zover de begin van de zomer mijn favoriete seizoen van het jaar. Lekker naar het stand, bbqen met familie en vrienden, lang buiten zitten bij de haard eigelijk is alles leuk aan de zomer als het zonnetje maar schijnt! Natuurlijk hoort er een lekker zomers toetje bij, wij vierde het begin van de zomer met een veel gemaakt toetje in huize Prins : Eton Mess. Eton Mess is heel makkelijk om te maken en vooral heel erg lekker!
Eton Mess
Bereidingstijd : 30 minuten
Ingrediënten :
- 250 gram aardbeien
- 375 gram slagroom
- 40 gram suiker
- 2 grote meringues, verkruimeld
Bereidingswijze :
- Was de aarbeien en haal de kroontjes er vanaf
- Halveer 125 gram aardbeien en pureer de andere helft
- Klop de slagroom met de suiker stijf
- Meng de aardbeienpuree door de slagroom heen
- Spatel er vervolgens de gehalveerde aardbeien en de verkruimelde merengues doorheen
- Serveer de Eton Mess bijv. in een mooie grote glazen coupe en laat iedereen zijn eigen toetje opscheppen
Tip : Maak de Eton Mess vlakvoor het serveren zo voorkom je dat de meringues zacht worden
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin of op
Instagram (username Marinasbakerynl), hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie