Al tijdens was ik opzoek naar iets leuks/lekkers om te serveren bij mijn favoriete warme chocolademelk met slagroom. Rond kerst vind je overal deze leuke en vooral lekkere candy canes, die je binnen een mum van tijd kan omtoveren in een heerlijke traktatie
Candy Cane Marshmallow Pops
Bereidingstijd : 30 minuten
Ingrediënten :
- 12 mini candy canes
- 12 mini candy canes, verkruimeld
- 12 grote marshmallows
- 200 gram of pure chocolade, gesmolten
Extra nodig :
- Bakplaat bekleed met bakpapier
Bereidingswijze :
- Smelt de chocolade au bain marie
- Verkruimel 12 mini candy canes in een keukenmachine of verkruimel ze in een zak door er met een deegroller op te slaan, zorg ervoor dat de candy canes goed verkruimeld zijn
- Druk de mini candy canes in de marshmallows
- Doop de marshmallows voor de helft in de gesmolten chocolade en laat het overtollige chocolade eraf lopen
- Druk de de marshmallows in de verkuimelde candy canes
- Zet de candy cane marshmallow pops op een met bakpapier bekleedde bakplaat om de chocolade hard te laten worden
- Serveer deze candy cane Marshmallow pops bij bijv. warme chocolademelk met slagroom!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin of op
Instagram (username Marinasbakerynl), hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie