Toetjes eten wij eigelijk bijna nooit alleen als we familie/vrienden te eten hebben. Steeds vaker heb ik opeens trek in een lekker toetje en dan moet het ook wel snel klaar zijn. Voor dit toetje heb je maar 3 ingrediënten nodig echt ideaal, it’s fast fresh & simple! Slagroom ik kan er geen genoeg van krijgen en omdat ik de ingrediënten eigelijk altijd wel in huis/vriezer heb liggen staat dit toetje in mijn top 10 van favoriete toetjes.
Raspberry Fool
Bereidingstijd : 30 minuten + 1 uur in de koelkast om op te stijven
Ingrediënten voor 4 toetjes :
- 3 cups frambozen, vers of uit de vriezer (ontdooid)
- 1 cup slagroom
- 1/4 cup suiker
Bereidingswijze :
- Pureer 2 cups van de frambozen in een foodprocessor of in de blender tot een gladde massa
- Druk met een spatel de frambozen puree door een zeef
- Klop in een kom de slagroom met de suiker tot stijve pieken
- Meng met een spatel de frambozen puree voorzichtig door de slagroom heen (probeer zo min mogelijk te roeren zo behoud je de lucht in het toetje)
- Schep de mousse in glazen en maak het toetje helemaal af door er de overgebleven frambozen over te verdelen
- Dek de glazen af met folie en plaats ze voor minimaal 1 uur in de koelkast
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin of op
Instagram (username Marinasbakerynl), hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie