Chocolade eclairs maken is veel werk maar het kan ook veel makkelijker de cheats way, chocolade eclairs gemaakt met Italiaanse lange vingers. Super makkelijk om te maken en nog heel lekker ook, het enige nadeel wat eigelijk geen nadeel is dat je ze binnen 2 uur moet opeten omdat ze door de slagroom zacht worden.
Chocolade Eclairs
Bereidingstijd : 30 – 45 minuten
Ingrediënten :
- 250 gram slagroom
- 1 eetlepel poedersuiker, gezeefd
- 1 theelepel vanille extract
- 125 gram pure chocolade, > 70% cacao
- 1/4 theelepel zonnebloemolie
- 12 Italiaanse lange vingers
Bereidingswijze :
- Klop in een kom de slagroom met de vanille extract en de poedersuiker lobbig
- Smelt de chocolade au bain marie en meng er de 1/4 theelepel zonnebloemolie doorheen
- Snijd de Italiaanse lange vingers voorzichtig doormidden
- Verdeel een beetje slagroom over de onderkant van de lange vinger en leg de bovenkant er bovenop
- Schenk/verdeel een beetje chocolade over de bovenkant van de lange vinger
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin of op
Instagram (username Marinasbakerynl), hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Bron : Fast, Fresh, Simple
Geef een reactie