April was een maand om nooit te vergeten, Fenna kwam thuis uit het ziekenhuis en we waren eindelijk met z’n viertjes (het artikel van onze eerste maand met z’n viertjes lees je hier). Het echte leven met 2 kids is nu echt begonnen, de gebroken nachten en Milan die moet wennen en veel aandacht vraagt. Wel vind ik het lekker om als het rustig is in huis en dat is vooral ’s avonds als de kinderen op bed liggen om als het lukt even de keuken in te duiken om iets te bakken of om even achter de computer te gaan zitten en een artikel te schrijven (gelukkig heb ik nog wat recepten voor jullie klaar staan). Plannen daar in tegen lukt me nog niet zo goed vandaar dat dit artikel later dan normaal online komt, hopelijk vinden jullie dat niet erg. De zomer staat weer voor de deur en het kriebelt om mijn eigen kleren weer aan te kunnen, stap 1 is gezonder eten en minder snoepen iets wat voor mij als zoetekauw heel moeilijk is maar die 6 kg moeten er echt nog af.
De afgelopen maand en de komende tijd staan ook in het teken van kraamvisite dus indirect ook van beschuit met muisjes. Toen ik tijdens mijn zwangerschap van Milan over de negenmaandenbeurs liep ontdekte ik de geboortekoekjes al, na mijn bevalling vielen die toen erg goed in de smaak. Ook dit keer bestelde ik weer geboortekoekjes, grote broer Milan deelde ze met trots uit op de peuterspeelzaal.
Samen met Fenna hadden we onze eerste moeder/dochter lunch, terwijl Fenna heerlijk lag te slapen in de kinderwagen genoot ik van mijn eerste Carpaccio met stokbrood kruidenboter.
Ook kwam het eerste artikel na mijn zwangerschap weer online, Dipping Monchou. Het was super leuk om te zien hoe goed de how to in de smaak viel, je vind de how to natuurlijk op het blog.
Eens per jaar vind de CuliPersLunch plaats, een heel leuk event waar je als blogger absoluut blij wilt zijn. Samen met Tessa van I am cooking with love ontdekte ik weer een aantal leuke merken/producten waar ik jullie heel binnenkort meer over ga vertellen. Daarnaast waren ook de uitgeverijen aanwezig en geloof me als ik zeg dat er de komende tijd weer een aantal mooie kook/bakboeken gaan uitkomen!
Huiswaarts gingen we met een geweldige goodiebag vol met heerlijke lekkernijen en 3 mooie kookboeken!
19 April kreeg ik bezoek van het meisje van Verkade, ik mocht de 2 nieuwe smaken proeven : Dubbeldik gekarameliseerde Pecan & Amandel met een korreltje zout en de Flinter Dun Framboos & amandel.
Mijn favoriete smaak is de …….
Ook was ik deze maand aanwezig bij de boekpresentatie van “Mag ik nog een hapje” van Francesca Kookt. Op het zonnige terras van Mama Kelly in Den Haag genoten we na de boekpresentatie van een lekker hapje en een drankje en de kinderen van het lekker bezig zijn met eten. Het boek is absoluut een aanrader voor elke ouder met kinderen! Het boek ligt helemaal in mijn straatje met een peuter van bijna 3 en een baby die vanaf 4 maanden gaat beginnen met hapjes. De review komt binnenkort online…
De volgende dag maakte ik samen met Milan uit de goodiebag de Kerriecanzones met broccoli en kalkoen. Ik denk dat wij nog veel recepten samen gaan uitproberen, milan is gek op alles wat met koken en bakken te maken heeft.
Milan was gezellig een weekendje uit logeren bij opa en oma en wij genoten samen van ons eerste avondje uit na de bevalling. We gingen naar ons favoriete restaurant Loetje, Fenna was natuurlijk wel met ons mee. We genoten van een heerlijke Carpaccio en een biefstuk Bali. Ik kon het niet laten om ook te kiezen voor de Caramel cheesecake met een bolletje chocolade ijs en slagroom.
Dit jaar vierde we Koningsdag in Voorschoten niet met een oranje tompoes maar met een oranje moorkop!
De FoodWelove Box stond deze maand in het teken van bakken, via Facebook lieten jullie weten het leuk te vinden om een unboxing artikel hierover te lezen op het blog. Zo gezegd zo gedaan het artikel van de unboxing van de foodwelove box “Bakken met Rutger” vind je al op het blog.
Ook ontving ik deze maand weer leuke foodpost, in de nieuwe rubriek Foodnieuws ga ik jullie daar volgende week meer over vertellen. Deze heerlijke reep chocolade kreeg ik van Verkade alvast voor Moederdag, hoe lief is dat!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin of op
Instagram (username Marinasbakerynl), hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie