Tijdens het Food & Fun diner met Annabel Langbein proefde ik al haar Rocky Road met Pinda’s en rozijnen en was eigelijk gelijk verkocht, heel benieuwd was ik dan ook naar de variant met witte chocolade, gedroogde cranberry’s en pistachenoten uit haar nieuwste boek. Gedroogde cranberry’s zijn al een langere tijd een van mijn favoriete tussendoortjes en de combinatie met witte chocolade en pistachenoten is echt heerlijk!
Rocky Road
Bereidingstijd : 30 – 45 minuten + minimaal 2 uur in de koelkast
Ingrediënten :
- 750 gram witte chocolade, grof gehakt
- 200 gram roze marshmallows
- 2 theelepels vanille extract
- 300 gram gedroogde cranberry’s
- 145 gram pistachenoten
Extra nodig :
- Bakblik van 30 x 20
- Bakspray
- Bakpapier
Bereidingswijze :
- Vet het bakblik in en kleed deze met bakpapier
- Snijd de roze marshmallow in kleine stukjes
- Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron
- Meng in een kom de witte chocolade, de roze marshmallows, het vanille extract, de gedroogde cranberry’s en de pistachenoten goed door elkaar
- Verdeel het mengsel over het met bakpapier bekleede bakblik
- Zet het bakblik voor minimaal 2 uur in de koelkast of totdat de rocky road stevig aanvoelt
- Snijd de rocky road in stukken en bewaar ze op een koele plek
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin of op
Instagram (username Marinasbakerynl), hier
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Bron : Food & Fun
Geef een reactie