Ik denk dat ik dit artikel elke maand wel een van de leukste vind om te schrijven, het is zo leuk om te zien wat elke maand jullie favoriete recepten en artikelen zijn. Ik merk aan de artikelen die jullie bekijken dat het zonnetje zich meer en mee laat zien, iedereen krijgt trek in zomerse lekkernijen. Van ijs tot een lekkere frisse cake en van een lekker toetje tot taartjes met een zomers tintje eraan, dit waren de meest bekeken recepten van April 2017!
De best bekeken recepten van April 2017
Crostata met citrus en bosvruchten
Deze Crostata met citrus en bosvruchten is een echte zomerse taart met een citrusvulling en gedecoreerd met frambozen, bramen en blauwe bessen, natuurlijk kan je kwa decoratie er ook helemaal je eigen draai aan geven het is maar net welk fruit je in huis hebt liggen. Deze taart past perfect bij het mooie weer wat er aan komt komende dagen!
Ik denk dat je jezelf en iedereen blij maakt met deze heerlijke taart, deze taart heeft een knapperige korst, een romige binnenkant en aardbeien bovenop. Als ik deze taart zie krijg ik instant trek in een stukje, deze staat absoluut op mijn to-do lijstje binnenkort.
Pavlova is in 1 woord een heerlijk toetje die ook nog eens heel makkelijk is om te maken, het enige wat je er voor nodig hebt zijn 5 ingrediënten en vers fruit naar keuze. De meringue zelf kun je een dag van te voren al maken, vlakvoor het serveren even slagroom kloppen, de pavlova versieren met vers fruit and you’r ready to go!
Aardbeien bavarois in glaasjes
Een bavarois is een luchtige pudding die je in een vorm giet, vervolgens laat opstijven in de koelkast en die je vlakvoor het serveren omdraait op een mooi bord waarop je ‘m serveert. Het leek me leuk een andere draai aan te geven aan een aardbeien bavarois, hoe leuk zijn deze bavarois in glaasjes met een een aardbeiengelei, verse aardbeien en takje munt bovenop.
Stroopwafels en koekkruimels met stroop zijn echt een verslaving van mij en dan kan je al raden dat stroopwafelijs mijn favoriete ijs is! Geloof me als ik zeg dit STROOPWAFELIJS echt de moeite is om te maken, als je eenmaal dit ijs geproefd hebt dan wil je dit ijs altijd in je vriezer hebben liggen!
Van deze Lemon Meringue Cake word ik nog steeds blij, een citroencake met Italiaanse merengue is a combination made in heaven! Een uitdaging om te maken ja, de moeite waard om te maken absoluut!
>>>>>>>>>>>
Niks meer missen? Volg Marina’s Bakery op
Facebook, Twitter, Bloglovin,
Instagram (username Marinasbakerynl)
hier komen de leukste/lekkerste foodfoto’s voorbij
Heb je iets gebakken van mijn blog…….
Deel je foto’s via Facebook, Twitter of Instagram
tag mij (@marinasbakery) in je bericht (twitter)
of # of @marinasbakerynl (Facebook & instagram)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Geef een reactie